Uzroci kvarova

Neki od uzroka kvara turbine su direktna posledica nepažnje vozača. Iako postoje mnogi i različiti problemi koji izazivaju kvar turbine, oni se mogu podeliti u pet grupa.

Kvarovi

Garancija

Dugo smo u ovom poslu i umemo da ga radimo. Stojimo iza našeg rada i reči jednogodišnjom garancijom. Garantujemo kvalitet ugrađenih delova i odrađene usluge.

Garancija

Princip rada turbo kompresora

Princip rada turbo kompresora

Kod ljudi koji se ne bave tematikom automobila pomen pojma "turbo" ih u tokom proteklih desetak godina uglavnom asocira na dizel motore. Takozvana "turbo" era se završila krajem 90-tih godina i od tada pa sve do sadašnjih dana turbo je stvarno ono što u velikoj većini slučajeva dobar nagoveštaj da je u pitanju dizel motor.

Najlakši način da dobijete više snage iz motora je da povećate količinu vazduha i goriva koje motor može da sagori. Jedan od načina je da se poveća zapremina bilo povećanjem zapremine cilindara ili dodavanjem cilindara. Ako taj način nije moguć ili isplativ, turbo punjač je jednostavnije i kompaktnije rešenje.

Princip rada turbokompresor-a je bazirana na činjenici da je turbina je u suštini vazdišna pumpa. Vreli izduvni gasovi napuštaju motor nakon sagorevanja su direkto usmereni prema lopaticama turbine. Na taj način okreću turbinu koja sa svoje druge strane ima drugi par i vrstu lopatica sa kojima upumpava vazduh direktno u usis motora.

UK betting sites, view full information Best UK betting sites bookamkers

Dostava na teritoriji Srbije ili inostranstva

Potpuno nam je sve jedno gde se nalazite jer pokvarenu turbinu nam možete dostaviti kurirskom službom ili ukoliko je u pitnju inostranstvo autobusom. Jednostavno zapakujte, napišite Vaš broj telefona i pošaljite na našu adresu, pružićemo uslugu na isti način kao da ste lično došli kod nas, kontaktirati Vas i vratiti Vam paket

Kontakt

Javite se

Pomoći ćemo Vam i odgovoriti na bilo kakvo
opšte ili tehničko pitanje, pružiti savet ili preporuku.

Mi smo TURBOVISK, nalazimo se u Kraljevu
ul. Zelena Gora 41/27 36000 Kraljevo

Bavimo se remontom Turbo-kompresora (putnicki, teretni, gradjevinski program),
remont visko-ventilatora i pumpi za vodu.

( +381 ) 064 186 33 40